Megjelent a Szaku 21!

Total Fight 5 

Újságunkban olvashattatok korábban már az MMA küzdelmekrõl de most végre beszámolhatunk egy magyar rendezvényrõl is. A Total Fighting Championship 2003 óta van jelen itthon és most május 28-án megrendezték ötödik versenyüket.

Az itthon egyelõre egyeduralkodó szerve­zet mostani rendezvénye remek hangulatban zajlott le, a helyszín a budapesti körcsarnok volt. A mérkõzések este 19 órától kerültek megrendezésre és gördülékenyen, minden probléma nélkül lezajlottak. A felvonulás után rögtön következett az elsõ pár.

Szerényen a világ tetején  – interjú Szövetes Veronikával

Aki kicsit is odafigyel a kyóra, az el­ke­rülhetetlenül találkozik Szövetes Ve­ra ne­vé­vel. Szinte verhetetlen. Ma­gyar bajnoki címeinek se sze­ri, se szá­­ma. Ötször volt Eu­ró­pa leg­jobb­ja. Megnyerte a japán baj­nok­sá­got és a világkupát. A kyo­ku­shin világ vitathatatlan ki­rály­nõje. És még mindig moti­vált, szor­gal­masan edz. És még min­­dig szerény, segítõkész, jóindulatú EMBER.

A 2. danos kyokushin mester talán a leg­egy­értelmûbb világkupa induló volt Európából. Sok cikket olvashattunk már róla, de ke­ve­set hallottunk a szakmáról. A Szakut ez ér­de­kelte.
– Formát idõzítettél az Európa-bajnokságra?
– Nem teljesen.
– És mennyit pihentél utána?
– Egy hetet.
– Utána mivel kezdtél?
– Súlyzózni kezdtem. Max erõvel kezdtem, majd nagysúlyos erõ-állóképesség, kissúlyos, majd gyorserõ.

Related posts