Megjelent a Szaku 21!

K-1 gála, Pozsony

Sok helyütt megfordultam már Európában külön­bözõ K-1 rendezvények forgatása kap­csán, de elmondhatom a nem túl messzi Po­zsony­ba jutottam ki a legkörülményesebben.Va­la­hogy minden összejöt. Az épp’ aznapi bal­la­gások, megfûszerezve a péntek délutáni budapesti csúcsforgalommal, két óra várakozás a délinél, Pozsonyban pedig újabb két óra a c
sarnok keresésével. No sebaj, valahogy azért mégis kivergõdtem, még ha némi késséssel is.
Este 7 órára volt kiírva a kezdés, én sajnos 7.05 magasságában landoltam a sportcsarnok au­­lájában. A csarnok egyébiránt egy elég­gé im­po­záns épület, a helyi teniszélet felleg­vá­ra, olyan 3-4 ezres férõhellyel. Az FSPU HUNGARY vezetõje, Katona Attila már várt az elõtérben. Gyors karszalagátvétel, aztán irány az aréna.
Teltház. Bár úgy tûnt nekem, a szlovákok pre­cízek a szervezésben, azért számomra sze­ren­csés módon 20 percet mégis késlekedtek a gála start­jával. Sajnos a késésem miatt alig találtam pre­cíz helyet a kamerám számára (egy ilyen ren­dezvénynél minimum másfél órával a kiírt kez­dés elõtt ott kell lennem, hogy rendesen beállhassak). Az angolul egyáltalán nem értõ „beengedõemberekkel” vívott „kézitusa” végez­tével, sikerült fölszerencsétlenkednem magam egy jónak tünõ pozícióba. Ekkor tudtam elõ­ször igazán körbenézni.

IKO VB – Japán dióhéjban  

Utazásunk e távoli ország felé álomként kezdõdött, s számunkra úgy is végzõdött. A tizenegy órás repülõút alatt még csak beszélgetésünk tárgya volt a titokzatos földrész, melyben fikarcnyit sem csalódtunk. Az ott szerzett tapasztalatok és élmények még jobban megerõsítették bennünk azokat a pozitív dolgokat, melyeket eddig csak hallomásból csodáltunk.

Related posts