Vietnámi kukoricaleves csirkével

  • 2 csésze vékony csíkokra szedett f?tt csirkehús
  • 1,5 liter csirkehúsleves
  • 400 g kukoricakrém (vagy friss, zsenge kukorica turmixolva, átsz?rve)
  • 5 szál újhagyma vékony karikákra vágva
  • 4 gerezd fokhagyma zúzva
  • 2 kanál chiliszósz
  • 3 kanál mogyoróolaj
  • 3 kanál halszósz
  • ?rölt bors ízlés szerint

.

Az olajon pirítsd meg a hagymátés a fokhagymát. Add hozzá a chiliszószt, majd a csirkehúslevest, a kukoricátés a halszószt. Miután felforrt, alacsony lángon párold tíz percig. Add hozzá a csirkét, borsozd meg, két-három percig f?zd, majd forrón tálald. Friss korianderrel díszítsd..

Related posts

Kommentelj