Mimí és más cuki figurák

Október végétől az iskoláskor előtti gyermekeket megcélzó új anime indul az Asahi gondozásában. A címe Sokupan Mimí, vagyis „Mimí, a kenyér”. A tévésorozat hétfőtől péntekig lesz látható. A szerző Simamori Nacuko, aki korábban már epizódokat közölt Mimíről a Nee-nee magazinban, és Mimiről szóló gyermekkönyve már kapható a könyvesboltokban. Mimí a Nee-nee magazin különösen népszerű figurája, akinek mása megtalálható tolltartóktól kezdve plüssökön át mindenen, nem is beszélve a vele díszített email-szolgáltatásról. A Snow Brand Milk Products Rt. a legújabb termékét népszerűsíti vele.


 

Kép forrása: https://www.tc-ent.co.jp//products/detail/TCED-1284


Mimí egy szelet fehér kenyér. Mégpedig a legfiatalabb cipó a hat szelet kenyér közül, akiknek a természetes kovász a mamája 🙂 🙂 :).
Ha már így belelendültünk a cuki karakterekbe, most bemutatunk párat, akikkel lépten-nyomon találkozol, ha kimész Japánba: az öngyújtótól a zsepin át a toll-matrica-füzet-radír témakörön át a mobiltartókig, és persze ruhákon, plüssökön, óriásplakátokon is különböző termékeket népszerűsítve. Ha már úgyis találkozni fogsz velük, ismerkedj meg a nevükkel is!

Ezennel bemutatjuk Rirakkumát:

Hivatalos honlap: https://www.san-x.co.jp/rilakkuma/5th_chairoikoguma/

A következő Csikuva-kun:

Jöjjön egy klasszikus, Dómo-kun:

Majd egy kevésbé ismert, de feltörekvő karakter, Mamegoma:

https://www.san-x.co.jp/character/detail/?code=MMG

Ismét egy mindenhol látható ismerős, Kapibara-szan:

https://anime-kapibarasan.com/

Végül pedig a japánok nemzeti kacsája: Kamo no Hasikamo:

https://www.san-x.co.jp/kamo/

Related posts

Kommentelj