K-1 Max Super Fight-ok

ImageMasato népszerűsége töretlen, igaz, nem 8 másodperc alatt győzött.

A japán bajnokság programjában az elmaradhatatlan Super Fight-ok is szerepeltek.

Remiqijus Morkevicius (Litvánia) és Shingo Garyu (Japán) küzdelme volt a nyitány. A litván fiú az ismertebb küzdő számunkra, aki hazájának thai bokszban és kick-bokszban is nemzeti bajnoka és kiváló thai boksz mérleggel bír. MMA csatákban is láthattuk már. Ezentúl ha valaki nem ismerte Japánban, mostantól biztosan fogja!

Garyu nagyon fogadkozott, hogy győz. Lehet, győzött is volna, ha van ideje. De nem volt. Morkevicius kegyetlen volt! Épp elcsattant egy-két combos és egy balegyenes, majd Morkevicius felugrott, és széttérdelte Garyu győzelmi reményeit. A leggyorsabb K.O.-t láthattuk – 8 másodperc!

Buakaw Por. Pramuk (Thaiföld) és Mike Zambidis (Görögország) csatája csemegének ígérkezett. Zambidis azonban néhol kissé passzív volt, és rendre Pramuk tudott irányítani, elsősorban combrúgásainak köszönhetően, illetve nehezen oldotta meg a görög a klincs helyzeteket és a sok köríves rúgást. A menetek: 30-28, 30-29, 30-29. Győzött a thai rúgógép, megérdemelten.

ImageMajd jött a legjobban várt Masato, a japánok megasztárja. Az „örök bajnok”. Ian Schaffa ausztrál jiu-jitsus volt a rivális, akinek harcosságán kívül nem sok esélye volt (bevonulása viszont látványosra sikerült).

Ez igazolódott is: Masato nagyon simán hozta a mérkőzést. (30-27, 30-27, 30-28)

 

 

 

Image

Ezzel nyert Markevicius

 

 

Image

Related posts