Almás sertésszelet

  • 8 nagyon vékony szelet sertéshús
  • 1 alma
  • bors
  • salátalevelek
  • 4 koktélparadicsom
  • olaj a sütéshez

a panírozáshoz:

  • liszt
  • 1 tojás
  • zsemlemorzsa

a szószhoz:

  • 4 kanál ketchup
  • 2 kanál worchester szósz
  • 1 kanál mustár

Hámozd meg az almát és vágd 8 gerezdre. Távolítsd el a magokat. A sertésszeleteket sózd és borsozd meg, tegyél mindegyikre egy gerezd almát, majd tekerd fel a húst. Csináld meg mind a nyolc tekercset.

A tekercseket előbb liszbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába téve panírozd be. 180 fokos olajban süsd aranybarnára.

A salátaleveleken tálald, a koktélparadicsommal és a szósszal tálald.

Kapcsolódó bejegyzések