Stabilitás Tél Edzőtábor és Évzáró Bankett

Már hagyományként idén december végén ismét megrendezte tradicionális téli edzőtáborát a budapesti Stabilitás Karate Kai sensei Kalmár Árpád vezetésével.

A táborban napi 2 technikai edzésen vettek részt a klub karatékái, amelyet az utólsó napon megrendezett övvizsga zárt le. Szintén december végén a Stabilitás, a 2004. évi nyílt Knock-down Bajnokcsapat tagjai, versenyzői, valamint együttműködő partnerei, barátai részére nagyszabású bankettet is rendezett, amelyen a hazai karate és harcművész társadalom kiemelkedő személyiségei is részt vettek.

Image

Az est különlegessége volt, amikor Székely Sándor, a Székely Budo Sport Szaküzlet vezetője, (aki egyébként több harcművészeti stílusban rendelkezik különböző övfokozatokkal – köztük pl. kyokushinban zöld övvel) a rúgások elsajátításában adott leckét Büki Péter úrnak, a Magyar Budo főszerkesztőjének, aki a kezdeti gyakorlást követően egy ún. vizsgarúgást produkált egy köríves fejrúgás formájában.

A zsüriben olyan prominens tagok vettek részt, mint: sifu Serflek József, az MHMÖSZ főtitkára, sensei Szénási Zsolt 5. dan, a Magyar Shitokai Szövetség elnöke, Győrki Géza 5. dan, a Magyar Yangtando Szövetség elnöke, Jurcza Iván, az Old Mans Music Pub tulajdonosa és természetesen Székely Sándor is, aki egyben az MHMÖSZ elnökségi tagja is. A nagysikerű partyn több mint százan vettek részt, amelynek végén Székely Sándor, a Knock-down CSB-n 1. helyezést elért  Stabilitás csapat tagjainak személyesen adta át a versenyre kiírt pénzjutalmakat, majd az év végi sikeres szereplést pezsgős koccintással zárták le.

A Stabilitás Kub a 2005. évben a 15. évfordulóját ünnepli, amelynek alkalmából az összes eddigi tagot meghívják egy nyári nagyszabású partyra, amelyre egy elmúlt időszakot összefogó kiadványt is megjelenítenek a szervezők. Az 1991-ben alakult klub az elmúlt 15 évben számos hazai és nemzetközi helyezéssel, köztük világkupa és európabajnoki érmekkel büszkélkedhet.

Image

 

Az elmúlt időszakban több mint száz eseményt rendeztek a közönség, szponzorok és a médiák teljes megelégedésével, köztük kiemelkedik a 2001. évi Kyokushin Karate Világkupa, és a 2002 évi. Európabajnokság budapesti megrendezése és lebonyolítása. Legeredményeseb versenyzőnk: Sztankó Rita, kétszeres Európa-bajnok és kétszeres Világkupa-győztes versenyző.

A klub teljesen új arculatként bővítette szolgáltatásait a megújult Karate és Full contact klubban, ahol januártól box, kickbox, thaibox és kungfu oktatás is beindul.

 

Image

 

A Stabilitás a jövőben is mindent megtesz a harcművészeti életmód és rendezvények további népszerűsítéséért.

Fentiek szellemében kívánunk minden harcművésznek sikerekben gazdag Boldog Új Évet:

sensei Kalmár Árpád

klubvezető       

Related posts