Las Vegasi szerencse?

Erre is szüksége lesz azoknak, akik bajnokok akarnak lenni 13-án a las vegasi K-1 tornán. 8 fő lép kötelek közé, de csak egy távozhat „babér alatt”! Ki lehet az?

Image

Michael McDonald – Kanada
Talán a legesélyesebb, és mindenképpen a legrutinosabb a filmsztár külsejű küzdő. Győzni jön, nyilatkozata szerint, bár komoly neveket nem nagyon győzött le az utóbbi években. De ebben a mezőnyben nincsenek is komoly nevek, legfeljebb még „Black Snipernak” van esélye.

Azem Maksutaj – Svájc
Andy Hug volt edzőpartnere, és edzett Mirko Cro Coppal is. Véleménye szerint most jött el az ő ideje, és verheti a szerinte kiöregedő volt las vegasi bajnokot, McDonaldot. Szerinte hosszabbítás lesz, és ő győz.

Freddy Kemayo – Franciaország
Nagyon népszerű az utóbbi időben, komoly esélye van, hogy kilépjen a rivaldafénybe. Már lassan mindenki tudja, hogy Kemayo állította meg az olasz K-1 tornán Meiszter Gábort és Nagy Tibort is. Sajnos. A francia K-1 tornán az idén Semi Sciltten nem tudott túljutni, a második körben. Előtte a japán Nobu Hayashit verte. Igazán eredményes kick boksz múlttal rendelkezik. Menedzsere természetesen Igor Jushko, az európai K-1 vezetője.

Ruslan Karaev – Oroszország
Nem igazán ismert a K-1 világában. De természetesen a Szaku ezt nem hagyta annyiban, nézzük, mit tudtunk meg róla:

  • 188 cm, 96 kg kick bokszoló.
  • 1983. 05. 13-án született.
  • háromszoros kick boksz Európa-bajnok
  • 168 kesztyűs mérkőzéséből 159-et megnyert, 125-öt KO-val!!

Eddig egy K-1 mérkőzése volt. Rey Sefóval próbált szembenézni, de Sefo túl vakító volt számára, és mindössze 45 másodpercig bírta Hiroshimában a tekintetét.

Nem jó előjelek, bár Sefo igazán nagy ütő, és az első menet mindenki számára veszélyes.

Hiraku Hori – Japán
Jó alkatú, de nem nagy ütő. Legutóbb komoly meccset vívott a 160 kg-os Bob Sappel, az elődöntőben. Kikapott, K.O.-val, egy nagy roham után. Minden nagy névtől kikapott, 16 mérkőzéséből 9-et nyert. Többek között Abidi, Musashi, Kaenorsing, Sapp voltak a legyőzői.

Chalid – Németország
Több szabályrendszerben is kipróbálta már magát, az ismertebb ezek közül a K-1 és a Pride. Van magyar vonatkozású hír is a Faust becenévre hallgató fighterrel kapcsolatban: 2001-ben legyőzte Varga Pétert, egy utcai harc versenyen, méghozzá karfeszítéssel.

Tatsufomi Tomihira – Japán
Karatés alapokkal rendelkezik. 25 küzdelem van a háta mögött, amiből 14-et nyert meg. Hiroshimában a fináléba jutott, ott Bob Sapp legyőzte, igen nagy csatában, ahol elég jól helyt állt. Horitól kikapott korábban.

Scott Lighty
Nem igazán ismert K-1-es, 2004-ben kikapott Mighty Motól, K.O.-val. Ezután egy névtelen versenyzőt vert, szintén Las Vegasban a következő évben, megosztott pontozással. Ezt követően Garri Goodridge „jutalmul” K.O.-zta őt, az első menetben. Kick boksz és thai boksz alapokkal rendelkezik. 1978 10. 15-én látta meg a napvilágot. 187 cm, 100 kg.

Related posts