Küzdősportoló Tiborok

A Szaku magazin sok szeretettel köszönti a Tiborokat!

 

Agócs Tibor, a jászberényi Yakuzák vezetője 2. danos kyokushin mester. Mindemellett válogatott edző is, a közelmúltban 2 tanítványa is EB érmet szerzett. Maga is komoly versenyzői pályafutással rendelkezik: volt középsúlyban Országos Bajnok, Magyar Bajnok, E.B. 5. nehézsúlyban. Több nemzetközi versenyen is sikerrel szerepelt.

Image

Fotó: Agócs Tibor

 

Nagy Tibor K-1 versenyző is ma ünnepel. Tibi valamikor eredményes kyo versenyző volt – Magyar Bajnok, E.B. 3., V.B. résztvevő. Majd átnyergel a Kick- Bokszra, Bokszra, és a K-1 küzdelemre. Ezekben is kiváló eredményeket tudhat magáénak.

Tóth Tibor a Nyíregyházi Fight egyik trénere, valamint válogatott edző. 3. danos kyokushin mester. Igen eredményes versenyző volt, többszörös országos és magyar bajnoki, valamint nemzetközi helyezett. Kevesen tudják róla, hogy pár éve formagyakorlatban is letette a névjegyét, és bronzérmet szerzet a magyar bajnokságon.

Most van a névnapja Lázár Tibornak is, aki szintén kyo-s, 3. danos mester. Tavaly végzett a TF. Szakedzői szakán, és a szolnoki Banzai edzője.

Boldog névnapot kívánunk!

Te kiről tudsz még, aki Tibor és küzdősportoló??

Related posts