K-1 dinamit

A K-1 Office nem hagyta szórakozás nélkül rajongóit szilveszterre sem.

Nagyon komoly gálát hoztak tető alá. igen jó névsorral és küzdelmekkel.

Az első körben MMA bunyó, azaz K-1 Hero’s volt – Peter Aerts és a japán Sungo Oyama küzdött, de igen rövid ideig. Nem várt eredmény született, hisz 30 másodperc alatt győzött a japán versenyző.

Jerome Lee Banner is ebben a szabályrendszerben lépett ringbe az orosz Karaev ellen, aki komoly birkózó és amatőr szumó múlttal rendelkezik. A második menetben K.O.-val győzött a francia.

Image

Yoshihiro Nakao (Japán) győzött az amerikai Heath Herring ellen, akit diszkvalifikáltak.

Katsuhiko Nagata (Japán) győzött a litván thai és kick boxoló Remiqujos Morkevicius ellen.

Remy Bonjasky meglepően nehezen győzte le az amerikai Predatort, végül három menet után a pontozás eredménye 2:1 lett. Feltehetően nem erre számítottak a szervezők!

Musashi korábban legyőzte Akebonót, és most egy másik óriást is felülmúlt, méghozzá Bob Sappet, pontozással, három menetben. Talán a következő óriás lehetne Hong Man Choi.

Image

Masato és Akira Ohigashi összecsapását nagyon várta a közönség. A jóképű megasztár, a K-1 Max koronázott királya, Masato riválisa ezúttal egy igen népszerű, japán középsúlyú bokszbajnok (72 kg) volt. De a combja nem bírta a gyűrődést, Masato pedig nem ismert kegyelmet! Második menet K.O.

Talán a legnagyobb összecsapás, a legjobban várt küzdelem a K-1 új és eddigi királya, Semmy Schilt és Ernesto Hoost között volt.

Image

Reménykedett a világ, hogy a rutin, a nagy tudás felülmúlja a méreteket, fiatalságot. De az Oyama karatés Schilt térde itt sem ismert megálljt. A második menet első percében TKO-t kellett hirdetni, hisz Ernesto bőre úgy felszakadt egy térdrúgás után, hogy az orvosok beszüntették a küzdelmet.

Akebono ismét próbára tette magát, de sajnos a nigériai Bobby Ologun ellen sem járt sikerrel.

Egy koncertre is sor került a program alatt, hogy tovább fokozzák a hangulatot.

Meglepetésre Royce Gracie és a japán Hideo Takeru küzdelme döntetlenre végződött.

Az est folyamán két középsúlyú „Japán Isten” csapott össze, két óriási sztár, két showman.

Image

Genki Sudo azonban már az első menet végén K.O.-val kikapott Norifumi „Kid” Yamamotótól. Ezzel a „Kölyök” lett a középsúlyú bajnok.

Related posts