Halált kért magára a japán pedofil gyilkos

 

Kobajasi Kauru 36 éves újságkihordó tavaly novemberben elrabolt, megerőszakolt és megölt egy hétéves kislányt Japánban. A férfi a tárgyaláson büszke volt arra, hogy nevét az egész ország megismerhette.

Halálbüntetést kért magára Kobajasi Kauru és azt is követelte, hogy minél előbb végezzék ki.

Büszke volt rá

A 36 éves újságkihordó beismerte, hogy tavaly novemberben elrabolt, megerőszakolt, majd megölt egy hétéves kislányt a Japán nyugati részén fekvő Nara városában. Mielőtt megszabadult a holttesttől – amelyet később egy csatornában találtak meg – lefotózta áldozatát és a képet elküldte mobilon az édesanyának azzal az üzenettel, hogy megöli a kislány húgát is.

Letartóztatásakor a rendőrség több mint 700 pedofil fotót talált Kobajasi lakásában. A férfi ugyanakkor nem mutatott megbánást a szülők jelenlétében zajló tárgyaláson, sőt, még büszke is volt arra, hogy nevét megismerte az egész ország. Halálbüntetés-kérelmét pedig azzal indokolta, hogy nem ígérheti meg, hogy nem fog több ilyen bűntényt elkövetni.

Kobajasi ellen már 1989-ben vádat emeltek kiskorúak molesztálása miatt, majd 1991-ben három évi börtönbüntetésre ítélték, mert megpróbált megfojtani egy ötéves kislányt.

index

Related posts