Fight Night Show No.1 a nyíregyházi Bujtosi Csarnokban

Október 16-án a küzdősportok kedvelői nagyszabású gálát láthatnak a nyíregyházi Bujtosi Szabadidő Csarnokban. A Kick & Thai-box Fight Night Show No.1 – a Média 1 kupáért az Apollo Management és Nyíregyháza város Önkormányzata rendezi.

Image

Az Apollo Management gáláján profi világ- és Európa-bajnokok vívnak majd nagy csatát Free-fight, Thai-box és low-kick szabályok szerint, ahol profi ökölvívók is színesítik a programot.
Az est hajrájában a nézők szórakoztatásáról egy újabb sztárvendég, a Megasztár énekes, Gáspár Laci gondoskodik majd.
Az október 16-i nyíregyházi gálán már biztos mérkőzni fog: Tóth István, „a Kölyök”, Jakab Szilárd, Vörös Roland, Sárközi Róbert, Forró László „Mapet”, Gerzsai Ádám, Chamie Gina, valamint két profi ökölvívó, Szűcs László és Szabó Titusz.
A hab a tortán Tóth István profi thai-box világbajnoki címmérkőzése lesz, hiszen neki elsődleges célja a Kick & Thai-box Fight Night Show No.1 gálán, hogy bekerülhessen a Super League-be.
Csapattársa, a szintén Full-Contact Team versenyzője Jakab Szilárd pedig végre rangjához méltóan a profik Európa-bajnoki övért szállhat majd ringbe, és egyben ő mérkőzhet meg a néhány éve tragikus körülmények között eltávozó Kató Mihály emlékkupáért is.

Az Apollo Manegement nem titkolt célja, hogy a jövőben a Fight Night Show országos rendezvénysorozattá váljon, melynek egyik fő állomása egy magyarországi Super Leaugue nagygála lesz. A Super Leaugue a thai&kickbox sportág legrangosabb világszériája a japán K-1 mellett. Ebben a Ligában mindig a világ legjobbjai találkoznak egymással. A sorozat szervezéséért a bécsi illetőségű Marcus Bauer felel. Ő fejlesztette nemzetközi sporteseménnyé ezt a sorozatot, amelyet az EUROSPORT, a Blackbelt TV és a Fox TV csatornáin is közvetítenek.
Marcus Bauer október 16-án a Bujtosiban, a helyszínen figyeli majd a Fight Night Show No.1 eseményeit. A menedzser Csikós Gáborral és Kukucska Mihállyal, az Apollo Manegement tulajdonosaival a Super Leauge magyarországi megrendezésének lehetőségeiről is tárgyal.

A gála fővédnöke Nyíregyháza város alpolgármestere, Tukacs István.

Mérkőzők és eredményeik

Tóth István „a Kölyök”:     2x Profi Világbajnok, Profi Európa-bajnok, Amatőr Világkupa
győztes, K-1 Max bajnok
Jakab Szilárd:    2x Amatőr Világbajnoki 3.hely, Többszörös Magyar Bajnok
Vörös Roland:     Többszörös Magyar Bajnok, Világranglista 2.hely, K-1 Max bajnok
Sárközi Róbert:     Profi Thai-box Magyar bajnok, MMA és Free-fight Bajnok, USA
Ketrecharc bajnok
Forró László „Mapet”: Free-fight Bajnok, Thai-box Magyar bajnok
Gerzsai Ádám: Profi Low-kick Európa-bajnok
Chamie Gina: Profi Full-contact Európa-bajnok
Szűcs László: Profi ökölvívó, Olimpiai hatodik helyezett, Világbajnoki 2. hely

Related posts