Célegyenesben a májusi Kyokushin Karate EB szervezőbizottsága

Minden készen áll,hogy minden idők legsikeresebb Kyokushin Karate Eb-jének házigazdái lehessünk május végén az újonnan felépülő, közel 5000 fős Syma sportcsarnokban.

A Magyar Kyokushin Karate Szervezet égisze alatt megrendezésre kerülő EB-t a budapesti Stabilitás szervezi, akik otthont adtak már számtalan kiemelkedő nemzetközi rendezvénynek, így pl. remek sportdiplomáciai sikerként megszervezett 2. Kyokushin Karate Világkupának is.

Az MKKSZ válogatott kerete, versenyzői is kiemelten készülnek a bajnokságra, hiszen nemcsak azért, mert rendező országként minden kategóriában 1 fővel többen indulhatnak, hanem hazai pályán, hazai közönség előtt sikert elérni még nagyobb dicsőségnek számít a versenyzők között is.

Image

Az elmúlt évek statiszkikáinak megfelelően közel 400 junior és felnőtt versenyzőt várnak a szervezők, több mint 30 európai országból.

A verseny nemzetközi védnökei:

shihan Kenji Midori a WKO szervezet elnöke

shihan Mészáros Attila a WKO alelnöke

A versenybíróság elnöke:

shihan Furkó Kálmán 6 dan, az MKKSZ elnöke

A verseny főbírája:

sensei Karmazin György, az MKKSZ ügyv. elnöke

Az esemény védnöki tisztjeit a hazai sport, állami és a közélet prominens személyei látják majd el.

A hazai éremesélyekről: az elmúlt évek összesített éremtáblázatán a magyar versenyzők rendre az élen végeztek, így most is várható, hogy jól szerepel a válogatott. Közülük kiemelhető Szövetes Vera többszörös EB és VK győztes és Tóth Attila többszörös Kata EB-érmes versenyző teljesítménye, akik szintén gőzerővel készülnek a többiekkel együtt, akik szintén az érmes helyezésekért edzenek.

Az EB felkészülés állomásairől, információiról, érdekességeiről részletesen beszámolunk.

Related posts