Balogh Mária a Profi Bokszban is bemutatkozik

Marcsi neve nem csenghet senki számára ismeretlenül, hisz kyokushin karatéban már többször letette a névjegyét. Sensei a megszólítása, ami azt is jelenti, hogy 3. danos, és többször volt eredményes hazai és nemzetközi versenyeken. Többek között magyar bajnok, és Európa-bajnoki 3 helyezett. A hölgy Japánban is megmérette magát, és nemrégen kitűnően verekedett Bulgáriában is. A győri karatéka nem mással lép ringbe, mint Csábi Bettinával, a bokszhercegnővel.
Világbajnokunk Miló Viktória ellen készül, és ezt szánják felhozó mérkőzésnek. Igaz, hogy Balogh Marcsinak ez csak első mérkőzése, és ebből a szempontból nem ígérkezik nehéz ellenfélnek, viszont küzdőszelleme „messze földön híres”.
A két hölgy már nézett egymással farkasszemet Bettina utolsó kyokushin szereplése alkalmával. Ő ekkor volt a csúcson, míg Marcsi ekkor kezdett igazán feljönni. A küzdelem Bettina győzelmével ért véget, hosszabbítások után, bírói döntéssel. Persze most is ő a lényegesen esélyesebb, de bizonyára harcos küzdelmet láthat majd a közönség. Itt a kyokushin mindenképpen győzni fog! Hajrá, lányok!

Related posts