Már csak egyet kell aludni…

A második számú ellenfelek váltak hivatalossá. Mivel ők bizonyultak jobbnak, így nehezebb dolguk lesz a fiúknak. Mindkettőjük riválisa komoly boksz múlttal rendelkezik.

A két versenyző ellenfeleiről, a következő adatokat kaptuk:

Török Dániel riválisa:

David Arthur 202 cm, 120 kg

5x román nehézsúlyú bokszbajnok, 2x aranykesztyű győztes

Stefanovics József riválisa:

Sutsu Radou 179 cm, 79 kg

Román junior thai boksz bajnok, junior bokszbajnok, felnőtt
thai bokszbajnoki ezüstérmes

Kicsit a háttérről

Keveset szerepelt a kyo ennyit a médiában

Az elmúlt héten a közelgő profi debütálással volt elfoglalva a hazai full contact világ. Ritkán szerepelt ennyit a kyokushin, mint ezen mérkőzések kapcsán.

A hírverés utcai szórólapozással indult a fővárosban, majd komolyan feldíszítették a várost plakátokkal. A szervezet klubjai, a szakmédiumok mind értesítéseket, plakátokat, szóróanyagot kaptak. Többek között a  Blikk újságban, majd annak tv mellékletében – természetesen a Mini zenekar és Török Ádám révén -, több zenei szaklapban, a Nemzeti sportban, a Szolnok megyei néplapban, a Shogun, a Flyers és a Szaku magazinban, és még nagyon sok írott sajtóban szerepelt a koncert és annak programja. Az interneten is állandó volt a megjelenés – hogy csak a legnagyobbakat említsük: www.torokadam.hu, www.budomagazin.hu, www.kyokarate.hu, www.fight.hu.

A rádiókban is interjúk készültek vidéki és fővárosi szinten egyaránt. A televízió folyamatosan beszámolt a közelgő eseményről: RTL Klub, TV2, MTV 1, Fix Tv, Bp Tv, körzeti tv-k…
És persze volt egy nagyon jól sikerült sajtótájékoztató az Old Mens Pubban, január 18-án, ahol sok médium fotós, újságíró, riporter, és még több vendég volt jelen. Remélhetőleg a „Szuper koncerten és a Super fighton” is nagyon sokan lesznek.

A küzdők megállpodtak a Székely Budo-Sporttal

A Székely Budo-Sport megállapodást kötött a Champions Fight Clubbal, hogy két versenyzőjük – Stefanovics József és Török Dániel – a cég Saman kesztyűiben lép kötelek közé, akárcsak ellenfeleik. Mindkét fél reméli, hogy az együttműködés gyümölcsöző lesz, és a jövőben is együtt tudnak majd dolgozni.

Médiaszereplés

Nem csak előzetesek voltak a televíziókban. Mindenki tudja, hogy milyen nehéz egy-egy program adásba kerülését tető alá hozni, megegyezni a csatornákkal. Szerencsére ebben az esetben ez sikerült, A Tv1-gyel kötött szerződést Török Ádám szervező, és a csatorna felvételről le fogja adni a koncertet, és a küzdelmeket. Sőt, még egy DVD is készül belőle – a Mini zenekar és a küzdősport rajongók örömére.

Videoklip

A két versenyzőről készült egy-egy videó klip is, amit egy óriás kivetítőn fognak lejátszani a küzdelmek előtt. A klipeket a küzdősport világ „Spielbergje”, Schmidt Péter készítette, és már a sajtótájékoztatón hatalmas sikert aratott a munkája. Ezen kívül egy-egy fotómontázs is a kivetítőre kerül a versenyzőkről. Ha minden nagyon jól alakul, akkor talán a Mini zenekar valamelyik számából is készül egy videoklip a későbbiekben…

Related posts