A kemény játékot játszó lányok átadják a „stafétabotot” a fiúknak

– Amikor hazaértünk, egyből beálltunk a zuhany alá. Ő előbb végzett, és amikor én is kiléptem a fürdőből, már csak annyit láttam, hogy felöltözött és kedvesen búcsút int. Visszamentem a zuhany alá és elsírtam magam – meséli egy 27 éves fiatalember.
Úgy tűnik, hogy egyre több és több japán lány játszik a fiúkkal, alaposan fellelkesítve, aztán még a lényeg előtt faképnél hagyva őket.
– Túl sok lány hajlandó az előjátékra, ám eszük ágában sincs továbblépni kesereg egy másik fiú. – Egyszerűen nem értik meg, milyen nehéz ez egy férfinak.
A lányok némileg másképp látják. Egyikük például így:
– Őszintén szólva az előjáték csupán a maszturbációm helyettesítője. Nincs arra szükségem, hogy behelyezze a hüvelyembe. Gyakran érzek késztetést, de túlságosan zavarban vagyok ahhoz, hogy saját magamnak csináljam. Ezért fiúkat használok az előjátékra, aztán amikor kielégülök, leállítom őket.
Egy másik nő fetisiszta hajlamokkal magyarázza ezen szokását:
– Semmi sem izgat jobban fel, mint egy ronda fiú, aki távolról sem az esetem, de összevissza nyalja-falja a testem. Ez több, mint elég…
A nőknek biztos módszerei vannak arra, hogy garantálják az előjátékot, de ne kelljen továbbmenniük:
– Ha azt mondom neki, hogy nemi betegséget kaphat tőlem, nem akar belémbújni. Persze teljesen egészséges vagyok…
Egyesek még radikálisabb lépést tesznek:
– Ha azt mondom neki, hogy nemi betegségem van, oda a remény az orális játékra. Ezért inkább felhelyezek egy tampont, és közlöm a fiúval, hogy épp itt az idő. És ha találnak valamit odabenn, nem akarják megvizsgálni közelebbről. És eddig még egy fiú sem volt elég tökös ahhoz, hogy kihúzza mondja nevetve egy 28 éves vállalati alkalmazott.
Egyre több nő utasítja vissza azt, hogy mindent beleadjon az első néhány alkalommal. Olyanok, mint a borkóstolók: kis adagokban szeretik ízlelgetni a partnerüket. Ezek a nők általában addig tartják vissza magukat, amíg meg nem találják a számukra ideális partnert.
Némelyikük eredetileg hajlandó lenne az aktusra, ám meglátva a partner teljesítményét menet közben meggondolják magukat.
– Semmi sem idegesít jobban, mint azok a férfiak, akik látván, hogy még száraz vagyok inkább benyálaznak, ahelyett, hogy több erőfeszítést
tennének a hangulatom javítására – mpndja egy 25 éves nő. – Ennyire könnyen nem vehetnek hülyére.
Van azonban olyan lány is, aki azért nem hajlandó minden alkalommal elmenni a végletekig, mert titkárnői fizetéséből nem futja arra, hogy minden nap szexi neműt viseljen. Ezért csak hetente egy-két alkalommal fekszik le a barátjával, akkor, amikor a drágább bugyikat viseli.
Mainichi Interactive

Related posts