Újabb hírek Veráról és Daniról

Image Egyre több japán versenyző csatlakozik a kinti edzésekhez, akik szeretnének legalább egy teremben edzeni Török Danival. Hihetetlen a kintiek rajongása Dani és edzője iránt, és óriási várakozással tekintenek Verára is. Mindenki arra kéri a magyar fiúkat, hogy hívják el Verát a japán termekbe edzeni. Mindenki őt várja a verseny győztesének.

Shingo és edzőpartnerei mind napok óta Daniékkal edzenek, illetve Stefi foglalkozik velük.

A legutóbbi tréningen már nagyon jó formát mutatott a nehézsúlyú magyar bajnok, amire szüksége is lesz, hisz rendkívül kemény a nehéz súly mezőnye a világkupán, ezt tartják a helyiek a legnyitottabbnak. Dani már a második körben összekerülhet a jelenlegi bajnokukkal, Tsukakoshival. Ha sikerül venni az akadályt – ami komoly feladat, de

Daniek erre keszulnek -, akkor jöhet az ex-világbajnok Tsukamoto, aki nagyon kiszámíthatatlan stílusú küzdő.

Persze ahhoz Tsukamotónak is le kell győznie a Gudauskas és Grigoriev küzdelem győztesét. Ezek is hatalmas csaták lesznek. A másik ágon minden bizonnyal a jelenlegi világbajnok, Suzuki és a korábbi EB bajnok, litvan Donnatas Imbras küzdelme lesz a legnagyobb csata.

Szóval kemény mezőny…

A vasárnapi edzésen (otthon is szombatra-vasárnapra estek a legkeményebb edzések, hisz ekkor lesz a verseny) már a gyorsításé volt a főszerep, és a favorit technikák élesítésén.

A délutánt a belvárosban töltötték a fiúk, ahol Dani elment masszőrhöz is.

Vera egyelőre még otthon tréningezik a Kazinzcy utcai teremben, és készülődik az utazásra. 15-én fognak útnak indulni Bencze Antal szövetségi kapitánnyal, és a magyar csapattal. (Hajrá, magyarok!)

 
Szövetes Veronika

Hétfőn pihenőnap következik, segítenek Shingónak a súlyzós munkában. Az európai edzésmódszereket mutatják meg a fiúk a japán versenyzőknek, „Nippon fiai” kérésére.

Japánban a versenyzők nagy része önállóan készül, nem irányítja őket senki. A generál tréningekre járnak, egy héten egyszer-kétszer, a többi napon maguktól edzenek. Óriási spiritjük az, ami versenyképessé, sőt sikeressé teszi őket az európai versenyzőkkel szemben. Bár egyre több európai győzi le a korábban legyőzhetetlennek hitt japán versenyzőket.

Related posts