Közeledik a japán K-1 döntő Hirosimában

A helyiek nagyon várják, ki lesz a verseny győztese, ki kap esélyt arra, hogy sztárjuk, Musashi mellett lehetősége legyen az év végi fináléba jutásra.

Musashi azzal vált híressé, hogy legyőzte korábbi sztárjukat, Satakét. Majd végigverte a japán mezőnyt, és azóta is elég sokkal a mezőny fölött van. Tehát ő már nem indul a japán GP-n. Bár az európai és amerikai versenyzőkkel szemben negatív a mérlege. Az új hírek szerint egy Super Fight erejéig látni fogja őt a hirosimai közönség.

A nyolcas fogatban a következők vetélkednek:

Hiromi Amada
Tatsufumi Tomihira

Yusuke Fujimoto
Nobu Hayashi

Bob Sapp (USA)
Yoshihiro Nakao

Tsuyoshi Nakasako
Hiraku Hori

Utóbbi versenyző neve majdnem azonos a háromszoros profi könnyűsúlyú bokszvilágbajnok nevével, aki szintén nagyon népszeru a felkelő nap hazájában, szerkesztőségünknek feltehetően sikerül is elérni a világbajnokot egy fotó erejéig.

A névsorban Bob Sapp neve cseng egy kicsit idegenül, de minden bizonnyal a japán szervezők szeretnék egy kicsit vonzani a közönséget a Japánban élő sztárral. És talán esélye is van a végső győzelemre, hisz hatalmas a tömege, illetve sokat fejlődött – önmagához képest – a közelmúltban. Korábban már Ernesto is legyőzte. Bár „gajdzsin”, „idegen” eddig még nem nagyon nyert japán GP-t.

Egy korábbi Szakuban írtunk Nicolas Petasról, aki megnyerte a 2000. évi finálét. Most saját, független dojóját és Fitnesstermét vezeti Japánban.

A Super Fightok között a koreai óriás, Hong Man Choi és Ray Sefo is kötelek közé lép.

Choi óriási méretével vívta ki a helyiek elismerését, míg Sefo laza, könnyed stílusa – és hatalmas pofonjai – váltotta ki a japánok szeretetét.

Related posts