Tyson – kőkemény ellenfél!

Nyugodtan illethetjük a „Kőkemény” jelzővel Vas Miska esetleges következő ellenfelét, hisz az úriember ezt többször bizonyította.

Danny Williams – merthogy róla van szó – az idősebbik Klicsko ellen volt utoljára a ringben, ahol 6 meneten át támadott, hajtott, és nem adta fel egy pillanatra sem. Igaz, utána K.O. vereséget szenvedett, de nagyszerűen helytállt.

Williams most nyílt levelet intézett Tysonhoz, melyben azt írta, hogy szerinte ismét vele kellene megmérkőznie a valamikori legfiatalabb világbajnoknak. Korábbi mérkőzésükön Tyson kikapott, de utólag kiderült, hogy elszakadt a térdszalagja.

Tyson könnyebb ellenfelek ellen szeretne visszatérni, és csak utána mérné össze tudását a nehezebb riválisokkal. Ez feltehetően jó taktika pszhihológiai szempontból egy olyan öklözőnél, aki valaha a legjobb! – volt, de az utóbbi időben több vereséget is szenvedett.

Persze ezt nem így gondolja Williams, aki Mike Tysonon keresztül szeretne ismét világbajnoki címmérkőzés közelébe kerülni. És feltehetően pénzkereseti lehetőségnek sem lenne utolsó a küzdelem.

Related posts