Támad a lépegető robot

Erotikus katona

A videó kétségkívül legizgatóbb része ekkor következik: a masinofil erotikus jelenetben a robot széttárt lábakkal elcsoszog a kamera felett, amely szemérmetlenül rögzíti a jármű legintimebb részét, a lába közét.

Ezután azonban már komoly izgalmakat élhetünk át. A belső kameranézetből ugyanis látszik, mennyire instabil a szerkezet: valószínűleg többször dől el, mint ahányszor nem, és amikor a pilóta vakmerően megindul a bokrok felé, pillanatokra kihagy a szívverésünk. Végül azonban hősünk túléli a néhány méteres szakaszt; az mindenesetre gyanús, hogy a bokrokon túl egy mentőautóra emlékeztető tárgy várakozik türelmesen.

Az egyszemélyes járművet fegyverekkel is felszerelték, jobb oldalán a helikopterekről és Terminator-filmekből ismert forgócsöves gépfegyvert találjuk (bár mikes kolléga szerint ez a kifejezés a ringispilező hajléktalan, és nem a gépágyú fedőneve) a másik oldalon egy lézerfegyvernek tűnő szerkezetet. A harci robot ugyanis ártalmatlan, a fegyverek gumilövedéket lőnek ki, ami talán fáj, de legalább nem szakítja át a hasfalat.

index

Related posts