Plázacica-kompatibilissé teszik a DS-t (Project beauty)

A kozmetikusok lassan új munka után nézhetnek: hamarosan személyes szépészeti tanácsadóval bővül a Nintendo DS szoftverkínálata.

A novemberben megjelenő játékhoz egy kamera is jár, amellyel felvételeket készíthetsz az arcodról, amit a program részletesen kielemez és sminkelési tanácsokat ad. Ha kiválasztasz egy új festéket, arcrakenés nélkül letesztelheted, mennyire áll jól.

Japánban amúgy is komoly hagyománya van a metrón történő szépítkezésnek, ezért biztos bázisra épít a programot kiadó kozmetikai óriás, a Shiseido. (Tippelj, milyen termékeket fog spontán ajánlani a játék… 🙂
Az egészség- és szépségtudatos japán asszonyok számára készülő Project Beauty első lépésként közli a tulajdonosával, hogy az arca „aktív”, „cuki”, „nőies” vagy „cool”, miután megvizsgálta a szemek távolságát, az orr méretét, a száj formáját és még egy rakás más paramétert. A játék ugyanahhoz az archoz különféle megoldásokat ajánl attól függően, hogy milyen alkalomra kell felkészíteni a viselőjét. A sminkes tanácsokon túl a bőrápolás alapjait is elsajátíthatjuk a segítségével.

A célközönség a 20-30-as éveiben járó japán nők rengeteg pénzt jelentő halmaza, bár a vállalat szóvivője szerint arra is van esély, hogy gyerekek, idősek és nem hardcore játékosok is megvásárolják.

A Shiseido vállalat biztosra ment: a Segával szövetkezve készítették el a kozmetikus tanácsadó-szoftvert. A november 27-től kapható program ára 6090 jen (kb. 8000 forint) lesz, ami a plusz hardveres kiszereléshez és az átlagos kozmetikumokhoz képest nem is olyan vészes.

Related posts

Kommentelj