Öt magyar ékkő a Karate Expo koronáján

Lányaink szerencsésen megérkeztek a 2005. évi Karate Expo helyszínére, Gifuba. Reméljük, evezős versenyzőink múlt heti, gifui jó szerepléséhez hasonlóan a mi „5 ékkövünk” is szép eredményeket ér el.

Image

Hétfőn 17 óra tájban érkeztek a reptérre, ahol már várták őket a vendéglátók. A hotelban rövid eligazítás, majd vacsora – méghozzá európai ízléssel is jól fogyasztható vacsora – volt a program. Korábban ez nem mindig volt így Gifuban! Este egy bevásárlóközpontba mentek el a 400 000 lakosú, – Japán mércével kicsinek számító – városban. Sajnos, sem használható tömegközlekedést, sem taxit nem leltek a városban. Ahhoz, hogy levelet tudjanak nekünk küldeni, 40 percet kellett sétálniuk.

Rövid idézet kedd reggelről:

„A mai reggeli fantasztikus volt!! Egy halacska fityegett a tányéron és fél tojásból rántotta, amit egy spárga díszített.”

A „csodás” reggelit átmozgató edzés, majd egyéni étkezés követte.

A délután folyamán közös kata gyakorlás történt, mert a versenyen részt vevő hölgyek együtt bemutatóznak a nagyközönség számára. Ezt Szövetes Veronika, mint a világ legelismertebb női küzdője vezényli.

Sajnos a lányoknak kijut a párából, „tájfun esőből”, kisebb szélviharokból is.

Az egész magyar csapatot egy japán étterembe vitték, ahol interjúkat adtak, és a helyiek jókat derültek rajta, hogy a vacsoránál nem használták „tökéletesen” a pálcikákat.

Image

A szerda reggelt 5 órai ébresztéssel kezdték, mert 6-ra, ott kellett lenni mindenkinek a verseny csarnokánál. Nagyon sűrű a meghatározott program, amibe alig tudtak bezsúfoltatni egy tréninget, természetesen sensei Bencze szövetségi kapitány vezetésével.

Hajrá, lányok! Szorítunk Nektek!

Related posts