Néhány információ a juniorokról II.

Image65 kg

Jónás sokra lehet képes!

Jónás Áron erőnyerő. A felső ágon várja a Budai Harcművész versenyzője egy dán-litván küzdelem végeredményét. Tavaly Rózsa Gábor nyerte a súlycsoportot, jó lenne, ha idén is magyar győztese lenne a súlycsoportnak.

 

70 kg

Szűcs színt akar váltani!

A martfűi Szűcs Gergő talán a csapat legérettebb junior versenyzője, nagyon sokat készült, rendkívül jó formában van. Remélhetőleg nem jön semmi közbe, és sikerül, amire a fiatal ember készül. A tavalyi ezüstérmét, ami elég vitatható volt, aranyra szeretné cserélni. Ezt a medált tavaly a nyíregyházi Bellus Gergő nyakába akasztották, aki sajnos azóta eltűnt a tatamiról.

Szűcs erőnyerő, és egy bolgár-grúz küzdelemből kerül ki az ellenfele. A bolgár fiú tavaly egy súlycsoporttal lejjebb volt bronzérmes.

Az alsó ágon van, a 2. küzdelemben litván, görög vagy lett ellenfele lehet.

75 kg

Balogh fiatal, de esélyes!

A súlycsoportnak tavaly magyar győztese volt Tokaji Norbert személyében, akit sajnos szintén nem láttunk idén tatamin. Most a fiatal martfűi Balogh Zsolt készül nagy bravúrra, hogy dobogóra verekedje magát, és komoly felkészülése után erre minden esélye meg is van. Egy 73 kg-os belga ellenféllel kezd a felső ágon, aki 17 éves, 6. kyús. A 2. körben az erőnyerő lett Fedor Fedorov várja.

Related posts