Mindenki Masato-Pramuk küzdelmet várt – K-1 Max eredmények

Óriási meglepetés!

Senki nem hitte volna ezt a végeredményt, de hát a meglepetéseknek ez a lényege. Nagy csaták voltak a könnyűsúlyú K-1 finálén!
Az első küzdelem egy Super Fight volt, két japán – Akeomi Nitta és Koutetsu Boku – között. A jobb nevű Nitta győzött, pontozással. Így kicsit közelebb jutott ahhoz, hogy jövőre a nyolcasban lehessen, vagy a tartalékmérkőzést vívja.

Image

Majd jött a gála tartalékmérkőzése a Seidokan karate iskola jelenlegi könnyűsúlyú sztárja, Kasuya Yasuhiro és a litván Darius Skliaudys között, amit a szemtelen stílusú, nagyon harcos japán nyert.

A várva várt Masato (Japán) – Zambidis (Görögország) küzdelemből egyértelműen a korábbi bajnok, Masato került ki győztesen, 3-0-ás pontozással. Azonban úgy megsérült a bokája, hogy nem tudta folytatni a versenyt, így máris szükség lett a tartalék küzdelem győztesére, Kasuya Yasuhiróra, pedig Masato pont a sérülések elkerülésének fontosságát emelte ki a küzdelmek előtt.

Kohiruimaki nagyon népszerű Japánban. Megnyerte japán bajnokságot, az apja emlékéért küzd. Imádják az ottani fiúk és lányok. Riválisa a K-1-ben kevésbé ismert Andy Shouwer (Hollandia), aki leginkább shooto küzdelmekben tette le eddig a névjegyét.

Szoros küzdelemben Shouwer győzött, 2-0-ás pontozással.

Albert Kraus keze jobb volt, mint az ausztrál Parr „muai thai lába” és 3-0-val abszolválta a bunyót.

Pramuk ellen keményen küzdött a mongol Narantungalag, de végül a thai címvédő nyert 2-0-ra.

Super Fight jött.

A kiváló Kick boxer, Ramon Dekker újra ringbe lépett, és 3-0-ra győzte le az amerikai Duane Ludwigot.

A tartalék Yasuhiro nem sokáig örülhetett a lehetőségnek, mert Shouwer már az első menet végén (2’22”) TKO-val búcsúztatta.

Pramuk és Kraus ismét összecsapott. Az óriások csatájából 3-0-val Pramuk került ki győztesen.

A döntő nem várt nagy csatát hozott. A thai nagyon nehéz ágon jutott a fináléba, míg a hollandnak kevésbé volt rögös az útja. Pramuk- Shouwer.

Image

Előtte a nézők megtekinthették a japán Yoshihiro Sato és az afrikai Virgil Kalakoda Super Figtját, ahol nem örülhettek a hazaiak, hisz Kalakoda győzött 2-0-ra.

A finálé igazi erő-állóképességi csatát hozott, amit a kevésbé fáradt versenyző nyert. Az első három menet 30-30 lett minden pontozónál, mindig. Az első extra menet is döntetlen lett – minden pontozónál 10- 10, végül megosztottan a 2. extra menetet Shouwer nyerte 2-1-re.

Itt a bíróknak dönteni kellett, hisz az elődöntőkben maximum 1, míg a fináléban maximum 2 extra menet lehet.

A K-1 Max egén feltűnt egy új csillag, a holland Andy Shouwer személyében!

Related posts