Megvan a Kyokushin Európa-bajnokság sorsolása

Image 

A sorsolás megléte meglepő, mert nem tudtunk róla, hogy előre elkészítik. Ez természetesen jó, hisz lehet előre készülni tudatosan az ellenfelekre. Ugyanakkor megvan az a veszélye, hogy ha esetleg egy-egy versenyző nem jön el – beteg, sérült stb. -, akkor kisebb borulások jöhetnek.

Nemzetünk lányai és fiai számára nyugodtan mondhatjuk, „közepesre” sikerült a sorsolás, hisz kaptunk hideget, meleget. És sok a kevésbé ismert név is. Nézzük a tényeket:

Női 55 kg

152-essel Bartók Júlia (Fight Nyíregyháza) az első párban küzd, és bemérkőző. Felső ág. A 16-ból indul. Ellenfele egy román lány – Ioana Andrada Garboan -, 151 (54 kg, 20 éves, 2.kyu).

Remélhetőleg sikerrel veszi az akadályt, és akkor egy bolgár riválisa lesz – Boryana Dimitrova (54,9 kg, 20 éves, 1.dan).

158-assal Mezősi Marina (Fight Nyíregyháza), szintén bemérkőző, a 16- ból indul, és 3. pár a súlycsoportjában. Alsó ág. Ellenfele szintén román – Titiana Paraschiva Lung -, 157 (53 kg, 19 éves, 3.kyu). Sikere esetén a horvát Marija Booskovic, 159 (53 kg, 23 éves, 1.kyu) és az ukrán Iskra Solovyova – 160 (54 kg, 32 éves, 2.dan) küzdelmének győztesével kerül szembe.

Mindkét lánynak hasonló az első ellenfele, talán még adatokat is lehet róluk találni. Fiatal versenyzők. Remélhetőleg jó első küzdelmet tudnak velük produkálni. Mindkettejüknek van már tapasztalata román küzdőkkel.

Related posts