K-1 Európai selejtező, Budapest

A program egy könnyűsúlyú mérkőzéssel kezdődik február 25-én, 19.30-kor.

Image

Meiszter már nyert K-1 tornát

A debreceni kick-boksz Európa-bajnok Nagy Zsolt egy román versenyző, Daniel Moldovan ellen lép szorítóba. Szerepeltek már korábban egy közös gálán, így láthatták egymást küzdeni. A magyar fiú sokkal esélyesebb.

A tartalék mérkőzés igazi csemege, hisz a korábbi K-1 Hungary bajnok, Meiszter Gábor és az utcai harc győztes és több K-1 mérkőzéssel rendelkező kyós, Szecsei Szilárd lép szorítóba. Nagy csata várható. Mindkét versenyző nem olyan régen változtatott az edzésmunkáján, és mindketten sokkal felszabadultabbnak érzik magukat a ringben, mint korábban. Bizakodóak, és úgy érzik, jót tett a felkészülésüknek a váltás. Gábor edzőt is váltott, míg Szilárdnak elsősorban a menedzsmentje változott.

Image          Image

Meiszter Gábor    –   Szecsei Szilárd

Gábor kick-bokszos és ő a rutinosabb a szabályrendszerben, a hazai kesztyűs élet egyik legképzettebb küzdője. Jelenleg két főiskola padjait is koptatja egyszerre, és e mellett – és persze munka mellett – edz. Több éve él Szegeden, szinte minden nap két tréninget végez.

Szilárd kyokushin karatés, kisebb a rutinja ebben a szabályrendszerben, bár már több éve a ringbe lépett, és szerepelt már K-1 Hungaryn is, ahol az orvos nem engedte a küzdelem folytatását Kiss Dénes ellen.

Családja van, gyermeke, és ő is napi kétszer tréningezik. A menedzsmentje változott a közelmúltban. Budapesten él.

Related posts