Ismét küzdöttek a válogatott versenyzők

A hétvégén adtak egymásnak randevút a Magyar Kyokushin Karate Szervezet válogatott versenyzői Martfűn, és rajtuk kívül még sok versenyző. Szombat délután Martfűn jöttek össze páran, hogy segítsék egymás felkészülését a „K.O.-ntinensviadalra.” Az edzés témája végig a küzdelem volt.

 

Az eseményen jelen volt shihan Furkó Kálmán is, a szervezet elnöke, és ha már ott volt, 2 versenyzőjét is elhozta. Rajtuk kívül ceglédi és martfűi karatékák, valamint a budapesti Champions Fight Club válogatottjai csiszolták tudásukat. Minden utazó versenyző végrehajtott egy váltott ellenfeles küzdelmet is. A juniorok 3 x 2 perect, míg a felnőttek 3-2-2-2, azaz 9 percet küzdöttek. Ennek a lényege, hogy 1 percenként új ellenfelet kapnak, akiknek a győzelem a céljuk, viszont a próbát tevő válogatott versenyző is ugyanezt igyekszik elérni. Nem könnyű, mint ahogy a közelgő Európa-bajnokság sem lesz az. A tréninget Stefanovics Jószef szervezte és irányította. A versenyzők munkáját segítette Jarábik László, Búzás Gábor (Martfű – felnőtt 70 kg) és Körmöndi Lídia (Martfű – Junior 60 kg).

A következő utazó csapattagok voltak jelen:

Junior:

Bittmann Marianna (Martfű, 55 kg)

Mátyási Patrik (Bp. Champions 60 kg)

Szűcs Gergő (Martfű, 70 kg)

Balogh Zsolt (Martfű, 75 kg)

Felnőtt:

Tóth Ivett (Martfű, 65 kg)

Magna Gergő (Szolnok Banzai, 80 kg)

Török Dániel (Bp. Champions +90 kg)

Mind jól teljesítettek az edzésen, és szerencsére nem is sérültek. Legközelebb csütörtökön találkoznak a versenyzők, és vasárnapig együtt is dolgoznak, ismét Martfűn, ahol nyílt klubedzőtábort zajlik majd.

Related posts