Három fotó az IFK szervezet világbajnokságáról

Sajnos még mindíg nagyon kevés információnk van az IFK VB-ről. Mint már előzetesen hírt adtunk róla, a Steve Arniel nevével fémjelzett kyokushin szervezet október 8-án bonyolította le harmadik súlycsoportos világbajnokságát Londonban, a Chrystal Palace sportcsarnokban. Az eredménylistán kívül a szervezet hivatalos honlapján sem lehet semmi egyebet fellelni.

Image

Megnyitó a Chrystal Palace-ban

A holland shinkyokushin szervezet azonban képviseltette magát a viadalon és nehézsúlyban (jelen esetben +80 kg) Mathias Kelderman révén sikerült egy harmadik helyezést elérniük.

Image

A VB.III.helyezett Mathias Kelderman,a hollandok trénerével,Wim Scharrenberggel

Kelderman a shinkyokushin szervezetben dolgozók és versenyzők számára egy teljességgel ismeretlen versenyző, így rendkívül meglepő, hogy a nehézsúlyban mostanában igencsak gyengélkedő holland kyokushin ilyen jó eredményt tudott elérni. Bízunk benne, hogy a jövő évi budapesti EB-n láthatjuk majd küzdeni a holland fiút…

Image

A nehézsúly dobogósai,jobb szélen a favoritnak kikiáltott Anzor Shikhabkhovval

További érdekesség lehet még, hogy a korábban abszolút esélyesnek kikiáltott orosz Anzor Shikhabkhov (Kyokushin Unio VB. II.,2004.) Kelderman mellett szintén csak a dobogó harmadik fokára tudott fellépni.

Schmidt Péter

Related posts