Gyömbéres-datolyás wonton

  • 24 wonton tésztalap (ravioli-lap is jó)

  • olaj a sütéshez

  • a töltelékhez:

  • 50 g apróra vágott dió

  • 6 nagyobb datolya kimagozva, apróra vágva

  • 3 teáskanál cukrozott gyömbér

  • 1 teáskanál reszelt citromhéj

  • 2 teáskanál olvasztott vaj
  • A töltelék hozzávalóit alaposan keverd el. Minden tésztalap közepére tegyél egy kanál tölteléket. A többi tésztalapot a m?velet során tartsd nedves kend? alatt, nehogy kiszáradjon. A tésztalapok szélt nedvesítsd meg, majd hajtogasd össze. Közepesen forró, b? olajban 2-3 perc alatt süsd meg ?ket. Az olajból tedd papírszalvétára, hogy minél kevesebb zsiradék maradjon rajta.

    .

    Related posts

    Kommentelj