Csirke namaszu

Hideg csirkesaláta ecetes uborkával.

  • 1 kg csirkemell
  • 4 kígyóuborka
  • 1 csésze cukor
  • 1 csésze rizsecet
  • 1 cup sugar
  • 1 cup vinegar
  • fél csésze szezámolaj
  • 3 kanál szezámmag
  • 8 gerezd fokhagyma zúzva
  • 2 teáskanál chiliszósz
  • 2 teáskanál dasipor
  • 9 szál újhagyma felkarikázva
  • 6 kanál szójaszósz

Enyhén sós vízben f?zd meg a csirkét. Hagyd kih?lni, majd távolítsd el a b?rétés a csontokatés a húst szedd szét szálaira. Az uborkákat mosd meg, hosszában vágd kettéés fél órára tedd jéghideg vízbe. Ezután csepegtesd le, majd kanállal vájd ki a magokat. Szeleteld fel vékony karikákra. Keverj össze minden hozzávalótés teddéjszakára a h?t?be, hogy összeérjenek az ízek.

Related posts

Kommentelj