24 órás Full Contact küzdelem – szép volt, fiúk!

Az egész csapat nagyszerűen helytállt a hétvégén, a 24 órás kyokushin küzdelemben. Mindenki számára óriási kihívás volt 24 órát ébren, talpon, sőt küzdelemben tölteni.

Persze különösen nagy volt a feladat Kajtár Dániel számára. A résztvevők Csornáról, Komáromból, Budapestről, Szlovákiából, Tatáról, Keszthelyről és Kapuvárról érkeztek. A kyósokon kívül thai bokszolók is megtisztelték részvételükkel az eseményt.

Dániel minden órából 15 percet kellett, hogy küzdelemmel töltsön. Ez 10, 1,5 perces csata volt, dojo fight jelleggel. Tehát olyan gyakorló küzdelem, amit a karatékák edzésen folytatnak egymás között. Kemény 50-70%-os erejű technikák, védőfelszerelés, testre K.O., fejre érintés. A fennmaradó 45 percekben az orvosok folyamatosan ellenőrizték Dánielt, aki pótolta a folyadékot, ásványi anyagokat, kezelte a sérüléseket, és kicsit pihent. Hisz 24 alkalommal igyekezett nekifeszülni az épp ráeső 10 küzdelemre.

A küzdelmek során sajnos Dániel mája nem funkcionált rendesen. A versenyző kissé besárgult, minek következtében az orvosok leállították a küzdelmet, amikben nagyszerűen helytállt minden résztvevő, különösen Kajtár Dániel. 22,5 óra karate maraton után, 223(!) küzdelmet követően kellett befejezni a küzdelmeket, ami nagyszerű eredmény.

Természetesen legközelebb sokkal többet kell felkészülni erre a rendkívül embert próbáló, és nagyon értékes hírnek számító eseményre. Kiváló kezdetet láthattunk.

Gratulálunk a résztvevőknek, a szervezőknek. Gratulálunk Kajtár Dánielnek! Mielőbbi gyógyulást!

Related posts