Világkupa 2005, Japán – Érdekes pihenőnap

A hétfői nap pihenéssel telt a Japánban tartózkodó kyós számára. A szokásos program után – reggeli, internet kávézó – készült egy interjú Danival a Szaku magazin számára.

Délután Shingóval elmentek egy helyi fitness terembe, ahol többek között Andy Hug, Mike Bernardo és sok más K-1-es küzdő, valamint baseball sztárok edzettek. Az amúgy nem nagy terem az ő fotóikkal és aláírásaikkal van tele. Stefi itt a különböző súlyzós módszerekre tanította a tehetséges japán versenyzőt, aki tartománya bajnoka, és az nyílt japán bajnokságon pont Tsukakoshi állította meg, 5 perc után.

Ezután elmentek egy helyi orvoshoz, akihez Shingo heti 2 alkalommal jár, és aki Shingo barátja. Számos híres japán sportoló napi vendég itt, többek közt a középsúlyú japán bajnok, világkupa induló Yamada is.

Az orvos elképesztő tudással rendelkezik, idegpontok nyomásával gyógyít, meglepően gyors eredménnyel.

Az amugy 1,5 óras eseményről néhány fotó és rövid videó készült.

Image

A verseny előtt Daniék még ellátogatnak majd a kiváló szakemberhez, sőt a „Sensei” a csarnokba is eljön, hisz több versenyzőnek is segít.

Kedden újabb edzés következik, majd szerdán egy átmozgatás, csütörtökön és pénteken teljes pihenő.

Verának a hosszú utazás után – helyi idő szerint csütörtök reggel érkezik – át kell mozgatni, lerázni az utazás fáradalmait.

Related posts