Válogatott edzőtábor, Sopron

Sopronban a Soproni Kamikaze Kyokushin Karate Kai szervezésében rendezik a felnőtt válogatott edzőtáborát.

 

A tábori gyülekező a Vakáció Vendégházban volt, ahol sensei Karmazin György és sempai Agócs Tibor, valamint sensei Polacsek Zoltán köszöntötte az érkezőket.

 

            

 

Első nap

A csapat együtt edzett a Berzsenyi Líceum új tornatermében. Bemelegítés után páros gyakorlatok következtek, elsősorban a technikára kiélezve. A jó hangulatú edzés kiváló összehangolódás volt a résztvevők számára. Mindenki keményen dolgozott, mert a május már nagyon közel van. A 2 órás tréninget sempai Agócs Tibor és sempai Polyák József együtt vezényelte. A kimerítő edzés után a vacsora következett, amit alig birtak magukba tömni a pörgős edzés után. Jólakottan irány a szállás, és pihi. Nagy tanulsága a napnak, hogy sensei Stefi megtanulta, a Batsányi utcából a Csengery utca felé nincs balra kanyarodás. 😉

 

            

 

Második nap – első edzés

A válogatott a Kamikaze Dojóban gyülekezett és itt két csoportra lettek osztva. A kissebb csoprot maradt a Dojóban zsákolni sempai Polyákkal, míg a nagyobbik átment a Líceumba Sempai Agóccsal edzeni. Az edzés főbb vonalának az erőállóképeségi tréning lett kijelölve. Míg a dojóban keményen dolgozták a zsákokat, addig a líceumban ugyenezt tették, csak pajzsok segítségével. A tempóra jellemző, hogy a frissen felhelyezett hegymászó kötéllel rögzített zsákok függesztései el is engedtek, így a szekrényből gyorsan előkerültek a karabinerek, és folytatódhatott a tréning. A líceumban kettes-hármas kombinációkkal dolgoztak felváltva a pajzsokon. Az edzés második felében pedig max erővel gyötörték meg a szereket. Tréning után ebéd és a jól megérdemelt pihi következett.

            

 

További program: szombaton 10 órakor edzés csoportonként a Kamikaze Dojóban illetve a líceumban, 17 órakor a líceumban közös edzés, vasárnap 10 órakor szintén közös edzés a líceum termében.

tomsits

 

További képek az edzőtáborról

Related posts