Thai csirkesaláta

A “szokásos” csirkesaláta, thaiföldi beütéssel, 4-6 fő számára.

  • 4 zöld citrom leve
  • 2 kanál halszósz
  • 3 kanál cukor
  • 1 fej vöröshagyma vékonyra szelve
  • 1 grillcsirke
  • 1 kis fej vöröskáposzta, vékony csíkokra vágva
  • 1 sárgarépa julienne-re vágva
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 saláta megmosva, lecsepegtetve

Egy tálban keverd el a citromlét, halszószt és cukrot. Add hozzá a hagymát. Keverd el alaposan és hagyd állni fél órát, hogy elvegye a hagyma erejét. Kézzel szedd szét a csirkét falatnyi csíkokra. Keverd össze a káposztával, répával és az apróra vágott petrezselyemmel. Öntsd hozzá a citromos öntetet. Keverd el, tedd a hűtőbe fél órára.

Kapcsolódó bejegyzések