Telefoninterjú Szecsei Szilárddal

Sokan a debreceni K-1 Magyar nagydíj egyik nagy esélyesének tartják, a Union Sport nehézsúlyú versenyzőjét, Szecsei Szilárdot. Lapunk klubjával jó viszonyt ápol, jó ideje kísérjük figyelemmel Szilárd munkáját. A nagy hazai megmérettetés előtt telefonon beszélgettünk vele.

– Hogyan készülsz a legkomolyabb hazai K-1 versenyre?
– Már 3 hete folyamatosan edzőtáborozok. Épp most értem haza Orosházáról, ahol sensei Zsiga Zsolt edzőtermében tréningeztünk. Nagyon jó volt. Előtte Horányban voltam kyokushin edzőtáborban, azt megelőzően pedig Tokajhegyalján.
– Most egy kis pihenés jön?
– Nem. Készülünk itthon tovább, a megszokott módon.
– Lesz még edzőtábor a verseny előtt?
– Igen. Úgy volt, hogy Horvátországba utazunk, de annyira bevált és ideális az Orosházi helyszín, hogy oda megyünk még vissza, a formába hozásra.
– Milyen formában érzed most magad?
– Még 2 hét van a versenyig, de most nagyon jól vagyok, nagyon jó formában érzem magam.
– Kikkel tréningeztél?
– A csapat „megszokott” tagjaival, illetve Ferenczi Gyurival, aki francia bokszbajnok, valamint Varga Balázzsal, aki kyo-zott, és most évek óta eredményes bokszoló.
– Mit vársz a versenytől?
– Nagyon szeretném élesben kipróbálni a nemrégiben elkezdett új „harcmodort”, illetve a gyakorolt technikákat. Illetve most egy kicsit másképpen is készültünk, mint korábban, kíváncsian várom az eredményét.
A versenyen a cél a győzelem. Mindenképpen meg kell nyernem a K-1 Magyar nagydíjat!
– Sok sikert hozzá!
– Nektek is a lapotokhoz!

Related posts