Szecsei Szilárd hiányozni fog a K-1 Hungaryről?

Sajnos igen. A kyokushin karate mestert láthattuk korábban Utcai Harcos versenyt nyerni, illetve láthattuk a tavalyi K-1 versenyen is, akkor az orvos nem engedte folytatni a küzdelmét.

De most miért nem lép ringbe?

Szilárd indulni szeretett volna, de a sérülései közbeszóltak. Még korábban egy bordasérülést szenvedett, de törött bordával is vállalta a küzdelmeket, még májusban. Ez nem tett jót, nagyon rosszul forrtak össze a csontok. Később a kézközépcsontja is megsérült.

Image 

De mi történik most?

Szilárd edz, szeretné legalább a kondiját megtartani, sokat fut, erősít, bár az orvos még ennek sem örül. Talán heti egy kesztyűzést tud csinálni, azt is óvatosan, vigyázva a sérülésekre. Sokat dolgozik, hogy eltartsa kis családját.

És mi lesz ezután?

Természetesen Szilárd még küzdeni szeretne, K-1 ringben szerepelni, bár minden bizonnyal felhozó mérkőzésekre lenne szüksége majd, miután kipihente a sérüléseket.

Nagyon vágyik a kyokushin karatéra, hisz ez folyik az ereiben. Jövőre szeretne 2. danra levizsgázni. Szeret tanítani is. Nagy odaadással tanítja a kyokushint, kis létszámú, de annál lelkesebb és jobb klubjában. Egy tanítványa pont a közelmúltban szerezte meg az érettséget jelképező barna övet.

Related posts