Káposztasaláta siszóval

  • 10 siszólevél
  • 4-5 csésze finomra vágott káposzta
  • 4 szál újhagyma felszeletelve
  • 1 csésze cukorborsó hosszában kettévágva
  • 2 kanál pirított szezámmag
  • 3 kanál rizsecet
  • 2 kanál cukor
  • csipetnyi só
  • 1 gerezd fokhagyma zúzva
  • 1 teáskanál reszelt gyömbér
  • 1 teáskanál szezámolaj

A siszólevelek szárát vágd le, majd vágd ?ket ketté hosszában, végül keresztben vékony csíkokra. Egy nagy tálban forgasd össze a siszót, káposztát, hagymát, cukorborsótés szezámmagot. A maradék hozzávalókat keverd össze, majd öntsd a káposztára. Fogyasztás el?tt hagyd állni tíz percig a h?t?ben.

Related posts

Kommentelj