K-1 Max kérdőjelekkel

Újabb K-1 Max versenyt rendeznek, de több sztárnak nem hirdették ki az ellenfelét, mindössze azt, hogy ők is ringbe lépnek. Még az sem elképzelhetetlen, hogy egymás ellen fogják őket mérkőztetni!
Óriási nevek az élen, a K-1 Max legnagyobbjai vannak pár nélkül feltüntetve, pedig a torna igen közel van, Október 12-én kerül rá sor.
De nézzük, kikről is van szó: Takayuki Kohiruimaki, Buakaw Por. Pramuk, Yoshihiro Sato, Akeomi Nitta, John Wayne Parr.
Egyiküknek sincs kiírva riválisa. Akárki ellen is húznak kesztyűt, csak jó mérkőzések születhetnek!

  • Kohiruimaki az idei Japán GP-t nyerte
  • Pramuk, a thai, aki már maga mögé utasította az egész K-1 Max mezőnyt, és idén sem sokon múlott a koronája
  • Akeomi Nitta mindig képes egy jó mérkőzésre
  • Wayne- az ausztrál muhay thai-os

Több fix pár is van már:

Hayato (Japán) – Black Mamba (India)

Felvezető meccs, Hayato nem tartozik az élvonalbeli versenyzők közé, az indiai „fekete kígyó” pedig most debütál a K-1 Maxban.

Akira Ohigashi (Japán) – Albert Kraus (Hollandia)

Ohigashi egy most debütáló versenyző, aki eredetileg bokszoló, Kraust pedig nem kell bemutatni, hisz az egyik uralkodója a Max birodalmának.

Satoru Suzuki (Japán) – Mike Zambidis (Görögország)

Suzuki szintén első versenyes, és ő is öklész, míg a görög, akinek a teste hazája ókori szobraival vetekszik, igen ismert, hisz 2003-ban kiütötte Albert Kraust.

Kasuya Yashuhiro (Japán) – Remiqijus Morkevicius (Litvánia)

Yashuhiro Seido Karatés, igen akrobatikus stílusáról ismert, míg a litván mindössze egy MMA küzdelmet csinált eddig Japánban, K-1-ben most debütál, bár hazájában van már thai és kick boksz bajnoki címe is.

Andy Shower (Hollandia) – Kozo Takeda (Japán)

Az est legnagyobb összecsapása. A K-1 Max új királya, aki elsöpörte a mezőnyt, szembenéz az egyik legkeményebbnek tartott japán Max-ossal, a veterán thai bokszolóval, aki mindenkivel mérkőzött már.

Image

Shower (Hollandia)

Image

Kozo (Japán)

Hideo Tooro (Japán) – Gabriel Lemley (USA)

A két talán legnévtelenebb fellépő az estén.

Yoshihiro Akiyama (Japán) – Michael Lerma (USA)

A japán kész legenda, hatalmas judo bajnok, a Kodokan bajnoka, akinek hoztak egy amerikai bokszolót. Ő tűnik esélyesebbnek, hisz ütni tud, még ha rúgni nem is annyira, és Akiyama sem az ütésben sem a rúgásban nem mozog otthonosan.

Mindketten debütálnak K-1-ben. Akiyama mindent megnyert, amit meglehetett Japánban. Ezt követően MMA csatákban próbálta ki magát, első ízben Botha ellen, akit meg is vert, majd kiállt – nem akármilyen bátorság – Jerome Le Bannerrel, aki 125 kg, míg a japán 85! A japán kikapott a francia kalapácstól.

Related posts