Indiai burgonyasaláta curryvel

  • 500 g kerek, kis méret? salátaburgonya
  • 2 kanál olaj
  • fél csésze kesudió
  • fél hagyma apró kockára vágva
  • 1 teáskanál reszelt gyömbér
  • 1 gerezd fokhagyma zúzva
  • 4 teáskanál currypor
  • 1 teáskanál ?rölt koriander
  • csipetnyi só
  • 3 kanál víz
  • 2 natúr joghurt
  • két kanál apróra vágott korianderzöld

A burgonyát hámozd meg, vágd ketté. Az olajon pirítsd meg egy nagy serpeny?ben a kesudiót. Ha megparnult a felszíne, tedd félre. A maradék olajon pirítsd meg a hagymát, gyömbértés fokhagymát. Keverd hozzá a curryt, az ?rölt koriandertés a sót. Add hozzá a burgonyát, öntsd rá a vizetés a joghurtotés alacsony lángon párold puhára. (20-25 perc) Ha a víz elpárolog, kanalanként pótold. A végén keverd hozzá a kesudiótés a zöld koriandert. Szobah?mérékleten tálald.

Related posts

Kommentelj