Damage Inc.

Figyelem, bekövetkezett a rég várt esemény, a Stefanovics-Török konzorcium ringbe lépett! Szombaton, a PeCsában került sor a nagy eseményre, remek fogásként összekötve a Mini lemezbemutató koncertjével.

Image

 

Kezdetnek sensei Szénási Zsolt shito-kai csapata lépett be a ringbe – bemutatózni. Minden bemutatónak ilyennek kellene lennie, pörgött, tele ötletekkel, magas szakmai színvonalon.

A Mini egy órát játszott. Török Ádám garancia a zenei színvonalra, és hangulatot csinálni is tud. Itt is megtette, remekül tel el a blokk.

Image

 

Fél tíz körül, Agócs „Yakuza” Tibor szpíker vezényletével elsőként Stefi küzdött. Idegesen kezdett, a román ellenfél pedig rögtön rohamozott – vesztére. Stefi módszeresen rúgta szét a combját, a második menetben TKO lett az eredmény. A közönség fantasztikus hangulatot teremtett, kalapot le elottük is, de foleg Rovatvezető Úr kesztyűs debütálása előtt. (És el tudjátok képzelni, Stefi az egész meccs alatt egyszer próbálkozott fordulós rúgással?!)

Image

 

Dani szereti a változatosságot, ő (szintén román) ellenfelét testre dolgozta meg térdrúgásokkal. Három padló, és TKO az első menetben.

Szép volt, uraim. További részletek hamarosan megjelenő kedvenc lapotokban, folytatás Nyíregyházán, a Stefi-Dani féle „Romboló Rt.” február 12-én a kyo OB-n fog pusztítani. Akit nem riasztott el, hogy jóformán Kenyába kell leutazni (más akadály nem lehet, a jegyek ára jóformán jelképes), ott láthatja őket. Jó készülést, srácok, nekünk további jó bunyókat!

Szabó András

 

Image

Related posts