Almás tejszínzselé

  • 5 g zselatin 1 kanál vízben feloldva
  • fél csomag selyemtofu
  • 3 dl tej
  • 1 dl habtejszín
  • 4+4 kanál cukor
  • 1 dl víz
  • 4 db, azévszaknak megfelel? gyümölcs (eper, barack, alma)
  • 4 kanál almaecet
  • 1 citrom

A vizet, tejet, 4 kanál cukrotés szétnyomkodott tofut forrald fel egy edényben. öntsd hozzá a vízben feloldott zselatintés a tejszínt. Alaposan keverd el, majd alacsony lángon forrald egy percig. Ezután egy sz?r?n át öntsd ki egy tálba. Miután kisé leh?lt, oszd szét négy pudingoscészébe. A tetejére tegyél egy gyümölcsdarabot. Fogyasztá el?tt tedd két órára a h?t?be. Forralj fel két deci vizet, karikázd bele a citromotés add hozzá az almaecetet. Alacsony lángon kevergesd, amíg a folyadék fele elpárolog. Tálaláskor önts egy-két teáskanállal a szirupból a zselé tetejére.

Related posts

Kommentelj