A legjobb bunyó következik!

Image Méghozzá a K-1 Max-ban. Mára vitathatatlan, hogy itt vannak a legjobb bunyók, a nehézsúlyban nincsenek ilyen érdekes és színvonalas küzdelmek. És persze itt a „szakma” is magasabb szinten van. Jön a K-1 Max döntője, július 20-án, Yokohamában!

Így várható egy Albert Kraus-Promuk küzdelem, ahol a thai az esélyesebb. És akkor létrejöhet ismét a Masato-Promuk finálé, ahol a hazaiak inkább Masatót várják győztesnek, de a statisztika a thai fiút igazolja. Nagy bunyók lesznek! Igazi csemege!

Nagyon jó bunyókat várhatunk. A felkelő nap országában leginkább elismert K-1 max-os Masato van az első párban. Mindenkit megvert már, az összes nagy nevet: a japánokat egytől-egyig. De megverte a török rugólábú sztárt, Sherkan Yilmazt, Albert Kraustól egy alkalommal kikapott, egy döntetlen, és kétszer győzött. 2002-ben 3. volt, 2003-ban 1., de 2004-ben, az új csillag, Pramuk (Thaiföld) felülmúlta a fináléban, így 2. lett.

Riválisa az egyre ismertebb görög küzdő, Mike Zambidis.

Zambidis kőkemény, és olyan felsőtesttel bír, mint egy mozisztár. Legutoljára a „Kölyköt”, Norifumi Yamamotót is elverte, de megverte az acélöklű Albert Kraust és Hayatót is. Mindössze 3 veresége van a Max-ben, de abból az egyik Masatótól, a másik pedig Kohiruimakitól. Mindkétszer pontozással maradt alul.

Alatta a japán GP győztese – Kohiruimaki. Emlékezetes mai geri jodan (frontális , egyenes fejrúgás) K.O.-ját a fináléból bizonyára mindenki megjegyezte, aki látta. Riválisa a holland Andy Souwer. Alapvetően Shooto küzdő, a szabályrendszer többszörös bajnoika. De letette névjegyét judóban és karatéban is. K-1 Max-ben még csak 3 meccse volt, 2 győzelme, és egy veresége Albert Kraustól.

Feltehetően létrejön egy Masato-Kohiruimaki bunyó, ha nem jön közbe semmi, ami egy küzdősportban azért előfordulhat. Innen pedig nagyobb az esély, hogy Masato jusson a fináléba, aki kiváló küzdő.

Image

Masato

Az alsó ágon Albert Kraus (Hollandia) kezd az ausztrál John Wayne Parral, aki nem annyira ismert a Max-ben. Itt teljesen Kraus az esélyes. Alatta Buakaw Pro. Promuk (Thaiföld) a címvédő, és a mongol Jadamba Narantungalang, aki a kyokushin stílust is gyakorolta, de még alig van max-es tapasztalata.

Image

Buakaw Pro. Promuk

 

Related posts