Zoo Keeper

A játéktér egy nyolcszor nyolcas területből áll, minden területen egy-egy állat van. Ugyanabból a fajból a szomszédos területek cserélgetésével vízszintesen vagy függőlegesen három vagy több egyedet kell egymás mellé raknunk, hogy elfogjuk őket. Ez még nem is lenne nehéz, ha nem szorítana bennünket időkorlát, ami a pályák előrehaladtával egyre szűkösebb.
Öt játékmód közül választhatunk: normál mód esetén 30 pályán kell átküzdenünk magunkat, s ha ez sikerült, akkor egy nagy titkot tudhatunk meg az állatkert igazgatójáról. A Tokoton-nál meghatározott mennyiséget kell az állatokból elfognunk, Quest módban pedig különböző speciális feladatokat kapunk, pl. csak vízszintes sorokat szabad eltüntetnünk, vagy csak bizonyos állatfajt szabad elfognunk stb. Ha csak pár percünk van, akkor is lezavarhatunk egy gyors játékot, ugyanis az ,,időre” módban 6 perc áll rendelkezésünkre, hogy annyi állatot tüntessünk el, amennyit csak tudunk. A játék az érintőképernyőn történik a stylus segítségével, a felső képernyőn pedig mindig egy kiválasztott fajt láthatunk, melyből ha kirakunk egy sort, akkor dupla annyi pontot kapunk, mintha más állatot vadásznánk le, s mindezt vicces animáció kíséri. Az eredményeinket a módozatoknak megfelelően külön-külön ranglista vezeti.

Az egyszerű grafika és idegesítő zene ellenére a színes játékfelület és többféle játékmód és ranglista garantálja, hogy rákapjon az ember, és minél magasabb pontszámot akarjon elérni. Ha kezdenénk megunni a játékot, akkor kipróbálhatjuk milyen ketten játszani vagy állíthatunk a nehézségi fokozaton, s jöhet az újabb kihívás!

Platform: Nintendo DS
Műfaj: Puzzle
Fejlesztő: Success
Kiadó: Ignition Entertainment
Kiadás éve: 2005

Írta: Jeanne C

Related posts

Kommentelj