Pikáns spenótmártás

  • 1 csomag lágy selyemtofu, lecsepegtetve
  • 1 közepes fej hagyma
  • 3 kanál majonéz
  • 3 nagy gerezd fokhagyma meghámozva
  • 1 csomag fagyasztott spenót lecsepegtetve, szűrőn átpréselve.
  • 1 doboz (150-200g) vízigesztenye (bambuszrüggyel, vagy más ropogós
  • zöldséggel helyettesíthető)
  • 50g hajszálvékonyra vágott póré

A tofut csepegtesd le, papírtörölközővel itasd le róla a folyadékot. Egy turmixban keverd simára. Add hozzá az apróra vágott hagymát, majonézt és fokhagymát, spenótit, majd ezekkel is keverd el a gépben. Tedd bele a vízigesztenyét, de ezt már csak addig turmixold pulzálva, amíg még darabos marad. Tálalás előtt legalább egy órával tedd a hűtőbe.

Related posts