Kyokushin Hungarian Open Nyíregyháza 2005.02.12

+90 kg

A nehézsúlyban 8 versenyző lép tatamira. A horvát bajnokság két döntőse, a Garasic testvérek szeretnének Magyarországon is bizonyítani. Információink szerint a Matsushima csoport vb versenyzője, Magosi Zsombor megsérült a felkészülés alatt, így nem vállalja a küzdelmeket. A szervezetet és a Borza Dojót az ifjú Nagy Tamás képviseli. Újra küzdőtéren láthatjuk a Stabilitásból Mali Györgyöt, aki korábban már többször dobogóra állt.

A legnagyobb esélyes mindenképpen Donatas Imbras Litvániából. Imbras már két alkalommal is megnyerte az Európa-bajnokságot, és az európai csapat tagja a világkupára. De itt lesz legnagyobb riválisa is, akivel mindkét döntőben küzdött az Eb-ken, utoljára 9 percig tartott a döntetlen csata. Az úriember Török Dániel a Champions FC-ből, aki két hete még ringben mérkőzött, és bár nem volt könnyű átállnia, illetve a felkészülése alatt sérülései

is voltak, de mégis küzdőtérre lép. Szinte biztos Eb-utazó, hisz a világkupa Európa-válogatottjának ő a másik tagja. Nagy verseny lesz!

Related posts