Hungarian Open sajtótájékoztató

Újabb sajtótájékoztató – az utolsó – az április 8-i Hungarian Open előtt, csütörtökön 13 órakor, Szolnokon a Garden Hotelben.

 Image

A sajtótájékoztatón, amit egy másik már két héttel ezelőtt megelőzött, jelen lesz shihan Furkó Kálmán és sensei Karmazin György mellett shihan Mészáros Attila is, kinek elévülhetetlen érdemei vannak a magyar kyokushin megteremtésében, és aki a világszövetség alelnöke.

Várhatóan több harcművész magazin is képviselteti magát, valamint megyei lapok, tv-k és rádiók. A versenyzők közül Magna Gergő (80 kg) és Búzás Gábor (70 kg) is biztosan jelen lesz. Shihan Furkót és sensei Karmazint elkísérték a Szolnok Tv-be is, ahol kedden félórás élő műsor foglalkozott a közelgő versennyel. Természetesen a Szaku magazin is jelen lesz az eseményen.

Image

 

Hungarian Open

Itt az idei év egyik legnagyobb európai kyokushin versenye, méghozzá elérhető közelségben – Szolnokon.

Várhatóan teltházas „katlan” várja majd a bátor harcosokat, akik egy kiemelt, kihangosított és világított küzdőtéren mérik össze erejüket. A program pénteken 17 órakor, orvosi vizsgálattal és mérlegeléssel indul. Majd szombaton 10 órakor a kata versenyzők lépnek tatamira.

Még délelőtt sor kerül a küzdelmi selejtezőkre, majd 14 órakor a hivatalos megnyitó után következnek az elődöntők. A népes és erős magyar mezőny mellett orosz, román, horvát, szlovák, cseh és francia versenyzők mérettetik meg magukat. A felnőtt küzdők egész évben erre az eseményre készültek, hisz már elindulni is dicsőség egy ilyen tornán. Minden dojo feszülten figyeli majd büszkeségeit, akik itt lépnek a küzdőtérre. A népes és nívós nevezések alapján nyugodtan mondhatjuk, hogy kemény és színvonalas küzdelmek várhatóak.

Mindenki megérdemli a tapsot, aki vállalja ezt a versenyt. Hajrá, Kyokushin!

Image

Related posts