Hogyan nő meg egy zsebkonzol?

A kisfiú bemegy a játékboltba:

-Csókolom, egy Nintendo DSi-t kérek!

-Super Size-ban adhatom?

…Igen, és már ez is lehetséges.

A Nintendo a közelmúltban bejelentette újgenerációs zsebkonzol sorozatának, a DS családnak egy újabb tagját, a Nintendo DSi XL/LL-t.

A Nintendo DSi XL(japánban ezt a nevet fogja kapni)/LL (európai, amerikai verzió) egy felnagyobbított változata az eredeti DSinek, még nagyobb kijelzőkkel és új stylus-sal. Lényegében viszont más újdonságot nem tartogat.

Az új verzió egy hüvelykkel lesz szélesebb az eredetinél, kicsivel vastagabb és nagyjából 10 centiméter átmérőjű kijelzői lesznek. (Így a Nintendo DS Lite kijelz?jénél 93%- al lesz nagyobb.) Két stylust lehet majd kapni az új konzolhoz, a normális vékony stylust és egy vastagabb toll formájút. A kis gép akkumulátora ugyanannyit fog bírni mint a normális DSi, 4-5 órát maximális fényerősségen vagy 13-17 órát a legalacsonyabb fokozaton.

A méret és a styluson kívül viszont más mérvadó különbség nincs az XL és a normál DSi között. Ugyanúgy rendelkezni fog két kamerával és ennek a verzónak sem lesz Game Boy Advance játékok futtatásához használható port. Az új DSi-t három színben fogják forgalmazni.

Related posts

Kommentelj