Friss hírek Török és Stefanovics profi debütálásáról II.

 

Már lassan a csapból is az folyik (nagyon helyesen), hogy e hónap 29-én a Török-Stefanovics duó Superfight Fullcontact mérkőzést vív a Mini együttes lemezbemutató koncertjének szünetében. A minapi sajtótájékoztató óta bővében vagyunk az infóknak, folyamatosan adagolni is fogjuk őket. Kezdjük a műsorral…

 

Január 29-én este a Petőfi Csarnokban kerül sor a nagy eseményre. 19. 45-kor sensei Szénási Zsolt, a magyar shito-kai vezetője tart csapatával egy színvonalasnak ígérkező bemutatót. 20 órakor pontban indul az első zenei blokk, itt a Mini „natúrban” lép fel, az aznap megjelenő új CD, az Éjféli Harcos dalai mellett a régi sikerek is terítékre kerülnek. A bő egy órás muzsikálás után jöhet a bunyó!

 

ImageElsőként Stefi, második párban Dani küzd. Több meccs nincs, a szervezők nagyon helyesen úgy gondolták, mennyiség helyett minőség legyen aznap este. A srácok felkészülését és a Schmidt Peti által készített igényes spotokat látva bizton állíthatom: minőség lesz.

A koncert második része kábé 22 órakor indul, itt meghívott vendég a Magyar Virtuózok vonósnégyes 4 szám erejéig, majd számos vendég (pl. Závodi János) közreműködésével egy bődületes jamsession várható.

Török Ádám sok más mellett készségesen válaszolt egy fontos kérdésre is: lesz-e esetleg videoklip, amelyben bemutatják a srácok meccseit?

 

         A CD címe alapján ez egyértelmű lenne, de az Éjféli Harcos nem a karatésokról, hanem a rockzenészekről, akár rólunk szól. Nincs konkrét kapcsolódás a lemez anyaga és Daniék között, de semmi nem lehetetlen… Majd idővel kiderül, lesz-e ilyen klip.

 

Szabó András

Related posts