Couture vs. Liddel III. februárban?

Dana White nyilatkozata alapján már biztos, hogy Chuck Liddel és Randy Couture harmadszorra is összeméri erejét a UFC félnehézsúlyú övéért. Chuck és Randy első meccsén Randy dominált még a második összecsapáson Liddel kiütötte Couture-t. Az utolsó UFC gálán mindkettő harcos győzelmet aratott ellenfeleik felett ezért létrejöhet a visszavágó.

Image

Érdekesség hogy jelenleg a félnehézsúly az MMA világ legkeményebb súlycsoportja. Itt lenne a legnagyobb érdeklődés a Pride és az UFC szervezetek közti csatákra, ám ez a dolog egyelőre még várat magára.

Chuck Liddel nemrég szerezte meg a UFC félnehézsúlyú övét mikor kiütötte Randy Couture-t. Liddel régebben már harcba szállt a Pride koronáért, ám akkor Quinton Jackson megállította a UFC harcost.
Randy Couture többször visszatért már a csúcsra, és most is arra készül, hogy visszavegye az övet Liddeltől. Korábban Couture győzelme után Wanderlei Silva kihívta a UFC bajnokot egy címegyesítésre.
Mauricio Rua az idei Pride bajnok a súlycsoport fekete lova. Kevesen gondolták a bajnokság elején, hogy Rua derekára kerül majd a díszes öv, ám a döntő éjszakáján mindkét ellenfelén átgázolt.
Wanderlei Silva, aki talán meglepetésre pontozásos vereséget szenvedett el Ricardo Arona ellenében, most a visszavágóra készül. A döntő estéjén az elődöntő mérkőzésen az agresszív Silva nem tudott kárt tenni a földön otthonosabban mozgó Aronában.
Ricardo Arona talán a legjobban alábecsült harcos ebben a súlycsoportban. A nagyon elszánt és fiatal harcos eddigi 3 vereségét a legnagyobbaktól szenvedte el: Fedor, Jackson és Rua ellen kapott ki.

Related posts