Versenyzőnőink 'utolsó napjai' a tatamira lépés előtt – Karate Expo 2005

Image

Szerda reggel 7 órára a lányok már Aichiban voltak, az Expón, ahol hivatalosan is megnyitották a programokat. Kata bemutatót tartottak, amire nagyon sokat gyakoroltak együtt a versenyzők, ezért sajnos saját edzésükre nem tudtak sort keríteni. A Pinan Go, majd a Kanku katát mutatták be Vera vezényletével. (A Pinan Go egy magas szintű tanuló kata, míg a Kanku egy magas szintű mester formagyakorlat). Késő este értek haza, mert végül a bemutatóra csak délután került sor. Nagyon fáradtak voltak, egyből lefeküdtek aludni.

Image

A csütörtöki nap is hasonlóan szörnyű reggelivel indult, mint a korábbiak:

Félbe vágott nyers hal, 8 db 0,5cm-es tészta, egy szelet hal illatú sonkaszelet és egy szelet karikára vágott cukkíni és az elmaradhatatlan rizs!
Senkinek nem tetszett!

Image

Délelőtt sikerült taxit keríteniük, és egy olasz étteremben ebédeltek, majd a szállodában 1 óra pihenő következett. A pihenő után egy 2 órás tréningen volt a sor, ami a végső formába hozta a lányokat a versenyre. Nagyon nagy a meleg és a páratartalom, de a lányok úgy érzik, egyre jobban bírják.

Image

Edzés után egy uszodába mentek, ahol szaunáztak is. A szállodában kerékpárokat béreltek, azzal mentek vacsorázni valamint internetezni.

Image

Mindjárt a szombat! Jön a verseny! Mindenki szorítson a lányokért!!

Related posts